Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 5.2g32kcal1.2g0.3g2.8g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3g10kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Rypsiöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Vehnälese 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 7.4g3.3kcal0g0.7g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g3g11kcal0g2.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.1g4.1kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Hunaja 2.2g7.4kcal0g1.8g0g0g
Siirappi, tumma3g10kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g238kcal5g27.4g11g3.2g
Valittu annoskoko34g119kcal2.5g13.7g5.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna17g59kcal1.3g6.9g2.8g0.8g
Arvot/100g100g353kcal7.4g40.7g16.3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500