JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)5.3g12kcal0.3g2.1g0.3g0.1g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g1.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.8g23kcal1.8g0g1.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g157kcal10.8g5g10.6g0.2g
Valittu annoskoko34g79kcal5.4g2.5g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g39kcal2.7g1.3g2.7g0.1g
Arvot/100g100g233kcal16g7.4g15.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075