Vadelmarahka

Vadelmat kiehautetaan kattilassa.

Pohjalle hieman vettä, jotta kiehauttaminen helpottuu.

Sen jälkeen kaikki aineet sekoitetaan kulhossa ja valmista tuli.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Annnni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,310g6.3kcal1.1g0.4g0g0g
Vadelma 16g6.4kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g7.8g5.1kcal1g0.2g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g41kcal4.6g3.6g0.2g1.2g
Valittu annoskoko34g20kcal2.3g1.8g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal1.2g0.9g0.1g0.3g
Arvot/100g100g60kcal6.8g5.3g0.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276755