Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis26g30kcal5.8g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g89kcal13g0g4.2g0g
Valittu annoskoko34g45kcal6.5g0g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal3.3g0g1.1g0g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032