Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)12g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light2.3g4.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana67g31kcal0.8g3.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko34g16kcal0.4g1.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.2g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g47kcal1.2g5g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323