Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g8.4g5kcal0.5g0.4g0.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras1.4g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g19g26kcal3.6g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g86kcal9.2g2.6g4.4g0.4g
Valittu annoskoko34g43kcal4.6g1.3g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal2.3g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g127kcal13.6g3.8g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111