Tomaattinen jauhelihakeitto

Mausteet:
suola, mustapippuri, chili, basilika
oman maun mukaan valkosipuli, chili...

Ruskista jauheliha, laita sekaan tomaattipyre, paprikakuutiot, silputtu sipuli, valkosipuli ja chili.

Kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot ja pakastemaissi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen puoli tuntia, tarkista maku ja nauti.

Kalorit valmiissa keitossa noin 56 kcal /desilitra.

Jos hiilarit hirvittää voi maissit jättää pois.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2170 grammaa

Lennip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g6.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g2.3g2.6kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g28kcal2.2g2g1.4g0g
Valittu annoskoko34g14kcal1.1g1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.6g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g42kcal3.2g2.9g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441099