Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.5g0.9g2.6g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g25g65kcal7.5g0.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g960kcal42.8g158.2g15.2g8.8g
Valittu annoskoko330g480kcal21.4g79.1g7.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna165g240kcal10.7g39.6g3.8g2.2g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192