Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl63g213kcal1.2g1.9g21.9g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste63g16kcal0.6g3g0.2g1.8g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1135kcal55.2g16.4g93.8g5.8g
Valittu annoskoko330g568kcal27.6g8.2g46.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna165g284kcal13.8g4.1g23.5g1.5g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530