Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali113g24kcal1.4g3.8g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli kuivattu 9g26kcal1g3.3g0.2g3.3g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g372kcal34g19g16g13.2g
Valittu annoskoko330g186kcal17g9.5g8g6.6g
Annoskoko puolitettuna165g93kcal8.5g4.8g4g3.3g
Arvot/100g100g56kcal5.2g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987