CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 57g187kcal6g34.7g1.3g5.7g
Kauralese 5.6g20kcal1g2.6g0.4g1g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Arla Apetina Feta 3%42g46kcal7.5g0.8g1.2g0g
Paprika vihreä 21g4.4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Paprika keltainen 31g9kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Pinaatti 10g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen5.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 31g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 31g72kcal7g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g938kcal46.2g91g38.4g18.4g
Valittu annoskoko330g469kcal23.1g45.5g19.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna165g234kcal11.6g22.8g9.6g4.6g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327