Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk100g27kcal0.6g5.3g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Soijapapu, keitetty, suolaton 150g268kcal24.2g10.7g12g10.6g
Linssi, punainen, Go Green50g163kcal12g24.5g0.5g6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g999kcal74.6g84g33.2g36.8g
Valittu annoskoko331g500kcal37.3g42g16.6g18.4g
Annoskoko puolitettuna165g250kcal18.7g21g8.3g9.2g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074