Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 169g30kcal3.1g0.7g0.8g3.2g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8.5g6.3kcal0.6g0.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g373kcal2.3g3.4g39.5g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g923kcal13.2g13.4g90g7.8g
Valittu annoskoko331g461kcal6.6g6.7g45g3.9g
Annoskoko puolitettuna165g231kcal3.3g3.4g22.5g2g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958