Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1333g436kcal8.3g74.1g2.7g34g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g167g467kcal31.7g0g36.7g0g
Katkarapu 227g155kcal32.7g0g2.5g0g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g45kcal1.7g1.7g3.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g2433kcal155.4g199.6g91.4g73.6g
Valittu annoskoko3304g1217kcal77.7g99.8g45.7g36.8g
Annoskoko puolitettuna1652g608kcal38.9g49.9g22.9g18.4g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834