Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g1024g2048kcal204.8g0g133.1g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)32g215kcal0.3g0.3g23.7g0g
Perunasipulisekoitus 500g512g348kcal8.2g76.3g0.5g0g
Suolapähkinä 14g84kcal3.5g1.4g7g1.1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow1666g666kcal35g113.3g6.7g50g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g7249kcal510.6g388g394.8g102.2g
Valittu annoskoko3304g3624kcal255.3g194g197.4g51.1g
Annoskoko puolitettuna1652g1812kcal127.7g97g98.7g25.6g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722