Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 350g2536kcal4.2g1.4g284.2g0g
Sokeri 198g804kcal0g197.9g0g0g
Kananmuna, paistettu 128g259kcal16.4g0.4g21.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 454g1559kcal46.3g318.1g5.5g15.9g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Raparperi 466g157kcal3.2g25.6g0.5g6.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 466g180kcal0.7g38g0.4g7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g35g127kcal1.2g27.8g1.2g0g
Sokeri 93g378kcal0g93.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 21g70kcal0g17.1g0g0.3g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g466g1631kcal65.3g261g35g46.6g
Voi 233g1691kcal2.8g0.9g189.5g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 233g800kcal23.7g163.1g2.8g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g21632kcal328.8g2594.6g1081.4g169.2g
Valittu annoskoko3304g10816kcal164.4g1297.3g540.7g84.6g
Annoskoko puolitettuna1652g5408kcal82.2g648.7g270.4g42.3g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790