Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g695g417kcal69.5g29.9g2.1g0g
Sokeri 1182g4798kcal0g1180.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 612g873kcal76.5g1.8g62.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 542g1861kcal55.3g379.6g6.5g19g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 100g370kcal18.5g11g21.7g30.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g134kcal0g33g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl139g1252kcal0g0g139.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g19408kcal439.6g3272.2g464.2g98.8g
Valittu annoskoko3304g9704kcal219.8g1636.1g232.1g49.4g
Annoskoko puolitettuna1652g4852kcal109.9g818.1g116.1g24.7g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321920