Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g2812g928kcal16.9g157.5g5.6g70.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)253g1594kcal0g0g177.2g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 225g743kcal1.1g181.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6608g6531kcal36g678.6g365.6g140.6g
Valittu annoskoko3304g3265kcal18g339.3g182.8g70.3g
Annoskoko puolitettuna1652g1633kcal9g169.7g91.4g35.2g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498