Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2000g600kcal20g80g6g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi400g40kcal6g6g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija250g775kcal27.5g0g70g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Tonnikala öljyssä 150g285kcal40.7g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6616g4261kcal198.8g208.6g249g1g
Valittu annoskoko3308g2130kcal99.4g104.3g124.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna1654g1065kcal49.7g52.2g62.3g0.3g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995