Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1000g200kcal6g38g3g14g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6616g2769kcal44.8g319.6g127.2g112.8g
Valittu annoskoko3308g1384kcal22.4g159.8g63.6g56.4g
Annoskoko puolitettuna1654g692kcal11.2g79.9g31.8g28.2g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216