Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio156g102kcal15.6g6.6g0.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 50g21kcal4.9g0.2g0.1g0g
Mansikka 125g58kcal0.6g10.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g362kcal42.2g34.6g1.8g4.8g
Valittu annoskoko331g181kcal21.1g17.3g0.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna166g91kcal10.6g8.7g0.5g1.2g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191