KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Lanttu 47g14kcal0.5g2.2g0.1g0.8g
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl31g27kcal0.4g1.4g2.2g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g55g60kcal9.8g0.8g1.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g23g59kcal4.4g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana663g447kcal35g30.6g18.8g8.4g
Valittu annoskoko331g223kcal17.5g15.3g9.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna166g112kcal8.8g7.7g4.7g2.1g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146