Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g2.1g8.3kcal0.1g0.4g0.7g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g2.8g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Chilikastike original, Felix4.2g3.7kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Paprika punainen 18g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Persilja 4.2g1.2kcal0.1g0g0g0.3g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g45g99kcal5.4g1.2g8.1g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 14g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g368kcal15.8g28.8g19.4g4.6g
Valittu annoskoko332g184kcal7.9g14.4g9.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna166g92kcal4g7.2g4.9g1.2g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.3g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030