Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g211g53kcal2.7g8.9g0.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g85g237kcal2.1g3g23.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 28g49kcal2.1g0.6g4.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g7.9g7.1kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g691kcal14.2g25.6g57.8g0.2g
Valittu annoskoko332g345kcal7.1g12.8g28.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna166g173kcal3.6g6.4g14.5g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.1g3.9g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112