Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g197g69kcal4.9g6.9g0g4.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 51g39kcal1g7.8g0.1g0.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g28g6.8kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g543kcal34.2g31g25.2g11.8g
Valittu annoskoko332g272kcal17.1g15.5g12.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna166g136kcal8.6g7.8g6.3g3g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493