Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2002g601kcal20g80.1g6g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi401g40kcal6g6g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija250g776kcal27.5g0g70.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)501g426kcal5g17.5g35g0g
Tonnikala öljyssä 150g285kcal40.7g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g4266kcal198.8g208.8g249.2g1g
Valittu annoskoko3312g2133kcal99.4g104.4g124.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna1656g1066kcal49.7g52.2g62.3g0.3g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995