Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1207g406kcal8.3g66.4g1.2g16.9g
Sokeri 513g2081kcal0g512.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 302g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g24g75kcal2.7g14.5g1.7g6.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g12g32kcal0.4g9.6g0.4g6.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g193kcal0g47.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1207g4102kcal24.1g36.2g422.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g13779kcal71g1373.6g851.2g60.6g
Valittu annoskoko3312g6890kcal35.5g686.8g425.6g30.3g
Annoskoko puolitettuna1656g3445kcal17.8g343.4g212.8g15.2g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891