Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1973g2604kcal258.4g5.9g163.7g0g
Voi 179g1301kcal2.1g0.7g145.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g538g3228kcal129.1g35.5g290.5g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl598g2134kcal12g17.9g227.2g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g18631kcal803.2g143.6g1654.4g0g
Valittu annoskoko3312g9316kcal401.6g71.8g827.2g0g
Annoskoko puolitettuna1656g4658kcal200.8g35.9g413.6g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765