Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1805g1263kcal288.8g0g5.4g0g
Purjosipuli 451g103kcal8.2g10.8g0.9g9.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.6g0g
Ruokakerma Valio 5%903g542kcal10.8g25.3g45.1g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro113g35kcal2.4g4.7g0.6g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g4317kcal621.4g85.4g149.4g28.6g
Valittu annoskoko3312g2159kcal310.7g42.7g74.7g14.3g
Annoskoko puolitettuna1656g1079kcal155.4g21.4g37.4g7.2g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968