Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2104g380kcal11.8g52.6g8.4g14.7g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g168g202kcal4.2g10.1g15.1g2.5g
Ruokakerma Valio 4% K&P601g361kcal6g27g24g3.6g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g90g311kcal9.9g62.2g2.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g2773kcal79.2g348.2g101.2g60.8g
Valittu annoskoko3312g1387kcal39.6g174.1g50.6g30.4g
Annoskoko puolitettuna1656g693kcal19.8g87.1g25.3g15.2g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810