Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g1680g5880kcal134.4g1310.4g10.1g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 516g422kcal6.5g21.9g31.9g11.3g
Porkkana, paistettu 240g209kcal1.6g13.9g14.9g6.4g
Jauheliha, sika-nauta 480g1063kcal84g0g81.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g15147kcal453g2692.4g277g35.4g
Valittu annoskoko3312g7574kcal226.5g1346.2g138.5g17.7g
Annoskoko puolitettuna1656g3787kcal113.3g673.1g69.3g8.9g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605