Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1026g287kcal6.2g61.1g2.1g25.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g228g62kcal3g10.9g0.5g3.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka123g14kcal1.4g1.4g0.2g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu37g29kcal0.7g6.5g0.3g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g205kcal0g0g22.8g0g
Vesi1825g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g59kcal3g2.7g4.1g0.1g
Mustapippuri 11g32kcal1.2g4.4g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6624g1410kcal33.6g179.2g61g69.8g
Valittu annoskoko3312g705kcal16.8g89.6g30.5g34.9g
Annoskoko puolitettuna1656g352kcal8.4g44.8g15.3g17.5g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265