Jauhelihakeitto ilman perunaa

400g vähärasvaista jauhelihaa (10%)
2 pss keittojuureksia (á 200g)
1 pss suikalejuureksia (á 180g)
2 dl tomaattimurskaa
Puolikas lihaliemikuutio
Puolikas kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Pippuria ja chiliä

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää tomaattimurska.

Mausta vielä pippurilla ja chilillä.

Keitä vesi ja lisää kasvikset, jauheliha, kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.

Anna hautua vartin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr67g17kcal0.6g3.2g0.2g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g33g12kcal0.3g2.3g0.2g0.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g30g8.4kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g307kcal28.2g14.2g15.2g5.8g
Valittu annoskoko332g154kcal14.1g7.1g7.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna166g77kcal7.1g3.6g3.8g1.5g
Arvot/100g100g46kcal4.2g2.1g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207201