Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki167g93kcal14.2g8.3g0.3g0g
Hermesetas -neste3.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g149kcal4.4g30.3g0.5g1.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Voi 2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g883kcal64.6g91g27.8g3g
Valittu annoskoko332g442kcal32.3g45.5g13.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna166g221kcal16.2g22.8g7g0.8g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517