Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 6.5g58kcal0g0g6.5g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g100g115kcal22g0g2.5g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.5g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%39g62kcal1g1g5.8g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 34g6.7kcal0.2g1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g575kcal48.8g20.2g30.2g6.8g
Valittu annoskoko332g288kcal24.4g10.1g15.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna166g144kcal12.2g5.1g7.6g1.7g
Arvot/100g100g87kcal7.3g3g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368