Kananpojan jauhelihapihvit

400g Kananpojan paistijauhelihaa
1 dl ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
2 dl vettä
40 g punaista paprikaa
2 ml valkopippuria
2 ml suolaa
1 ml cajun maustetta
2 rkl juoksevaa beceliä

laita korppujauhot turpoamaan veteen 15 min.
pilko sillä välin paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi, tarkista maku ja mausta halutessasi enemmän.

Paista pannulla kauniin ruskeaksi molemmin puolin :D
Tarjoa salaatin kera !

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia160g224kcal27.2g0g12.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras40g107kcal3.4g20.5g0.4g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 11g81kcal0g0g9.2g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g904kcal67.6g43g50g11.6g
Valittu annoskoko332g452kcal33.8g21.5g25g5.8g
Annoskoko puolitettuna166g226kcal16.9g10.8g12.5g2.9g
Arvot/100g100g136kcal10.2g6.5g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366376