Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 65g49kcal1.2g10g0.1g0.6g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 5.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 4.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.2g3.5kcal0.2g0.1g0.2g0g
Nakki,popsi grillinakki69g177kcal8.2g3.8g14.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g473kcal19.6g30g29.4g2.4g
Valittu annoskoko332g237kcal9.8g15g14.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna166g118kcal4.9g7.5g7.4g0.6g
Arvot/100g100g71kcal2.9g4.5g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754