Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 156g195kcal32.8g0g7g0g
Ruokakerma ingman 5%105g89kcal3.7g6.3g5.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original17g12kcal0.7g1.3g0.5g0.5g
Valkosipuli 12g14kcal1g2g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g37g27kcal1.7g4.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g760kcal79.8g28.8g35.4g2.6g
Valittu annoskoko333g380kcal39.9g14.4g17.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna166g190kcal20g7.2g8.9g0.7g
Arvot/100g100g114kcal12g4.3g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547