Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium601g108kcal6g18g1.2g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)1202g781kcal38.5g57.7g42.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 301g917kcal10.5g12.6g90.2g1.5g
Katkarapu 601g411kcal86.8g0g6.6g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 601g2047kcal159.3g0g154.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g18g62kcal1.8g13.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6648g8653kcal605.8g204g590.2g3g
Valittu annoskoko3324g4327kcal302.9g102g295.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna1662g2163kcal151.5g51g147.6g0.8g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040