Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g135g113kcal1.5g24.7g0.5g2.4g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g45g275kcal9.5g3.1g25.1g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g15g60kcal3g7.8g1.8g4.8g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g3.8g11kcal0g0.5g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g7.5g0kcal0g7.4g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti5.3g26kcal1.3g1.7g1.5g1.5g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g13g68kcal0.6g6.6g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g1357kcal52.8g106.8g83g17.4g
Valittu annoskoko333g678kcal26.4g53.4g41.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna167g339kcal13.2g26.7g20.8g4.4g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520