Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 45g52kcal7.6g0g2.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g23g56kcal3.2g0.8g4.5g0g
Pinaattipakaste 150g17g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g23g12kcal1.3g1.2g0.2g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g365kcal28.6g26.8g14.6g3.8g
Valittu annoskoko333g182kcal14.3g13.4g7.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna167g91kcal7.2g6.7g3.7g1g
Arvot/100g100g55kcal4.3g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369