Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 113g121kcal26g0g1.7g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika keskiarvo 28g8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka28g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.8g7.3kcal0.4g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g386kcal58.8g16.8g8.4g5.8g
Valittu annoskoko333g193kcal29.4g8.4g4.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna166g97kcal14.7g4.2g2.1g1.5g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872