Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.1g14kcal0g0g1.6g0g
Siirappi 18g53kcal0g13g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g428kcal25.4g44.2g14.2g10.8g
Valittu annoskoko333g214kcal12.7g22.1g7.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna167g107kcal6.4g11.1g3.6g2.7g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896