Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%200g278kcal38g0g14g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 55g76kcal6.9g0.2g5.4g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa45g7.7kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana668g745kcal91.2g6g39.6g2.2g
Valittu annoskoko334g372kcal45.6g3g19.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna167g186kcal22.8g1.5g9.9g0.6g
Arvot/100g100g112kcal13.7g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684