Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 398g3418kcal4.9g0g384.2g0g
Vesi2235g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g265g921kcal15.9g199.1g3.7g6.4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g419g1425kcal8.4g12.6g146.7g0g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6664g11590kcal60.8g432g1070g18.8g
Valittu annoskoko3332g5795kcal30.4g216g535g9.4g
Annoskoko puolitettuna1666g2898kcal15.2g108g267.5g4.7g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522