Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1653g2358kcal206.6g5g169.4g0g
Smetana, Valio, hyla301g1172kcal6g7.5g126.2g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g601g1407kcal67.9g3g132.2g0g
Oliiviöljy 180g1595kcal0g0g180.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g13387kcal576.6g88.8g1218.6g20.4g
Valittu annoskoko3336g6694kcal288.3g44.4g609.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna1668g3347kcal144.2g22.2g304.7g5.1g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392