JK1903 Makkara-makaronilaatikko

Keitä makaronit kypsiksi.

kuutioi makkara ja sipuli.

Kypsennä pannussa molemmat, lisää valutettu makaroni.

Tee maidosta ja kanamunista seos ja lisää mausteet.

Suolaa on tarpeeksi joten ole varovainen sen kanssa.

laita uuniin 200 astetta kansipäällä 20 min.
Ota kansi pois ja lisää juusto ja paista 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino ruispasta plus360g1151kcal43.1g226.5g8.6g43.1g
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)240g829kcal28.8g170.2g3.8g19.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g40g360kcal0g0g40g0g
Uunilenkki 400g (Atria), annos 400g799g1358kcal63.9g67.9g87.9g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1199g396kcal39.6g58.7g0g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g350g1363kcal101.4g7g101.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g11661kcal616g1081.4g529.4g130.2g
Valittu annoskoko3336g5831kcal308g540.7g264.7g65.1g
Annoskoko puolitettuna1668g2915kcal154g270.4g132.4g32.6g
Arvot/100g100g175kcal9.2g16.2g7.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431497