Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 481g709kcal103.4g0g32.7g0g
Vesi1322g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 481g141kcal2.7g25.5g1g9.1g
Kidneypapu keitetty 100g277g263kcal19.1g40.4g1.4g19.1g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g277g263kcal19.4g41.5g2.8g22.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 481g164kcal5.3g26g1g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g3404kcal299.8g266.8g113.8g128.4g
Valittu annoskoko3336g1702kcal149.9g133.4g56.9g64.2g
Annoskoko puolitettuna1668g851kcal75g66.7g28.5g32.1g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179