Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa219g37kcal0.9g5.5g1.3g1.5g
Pekoni (Dulano)26g67kcal4.7g0.8g5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g22g85kcal6.3g0.3g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g505kcal34.2g16g33.6g3.8g
Valittu annoskoko334g253kcal17.1g8g16.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna167g126kcal8.6g4g8.4g1g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882