Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g140g182kcal29.4g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Voimariini normaalisuolainen1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana669g436kcal60.2g5.4g18.6g0.6g
Valittu annoskoko334g218kcal30.1g2.7g9.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna167g109kcal15.1g1.4g4.7g0.2g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480